Top 8 Barangan Hantaran Pilihan

Post on November 28, 2017 | SOGO Malaysia
Dah hujung tahun begini, pastinya dah masuk musim perkahwinan ye tak? Penuh undangan perkahwinan setiap minggu. Kadang-kadang sampai tak terhadirkan diri disebabkan kekangan masa.

Bagi yang bakal melangsungkan perkahwinan, sudahkan anda menyediakan segala persiapan? Barang hantaran semua dah ready? Ke masih pening nak letak barang apa sebagai hantaran?

Jom, lihat beberapa barangan yang sentiasa menjadi pilihan pasangan untuk hantaran di #sogokl. Mana tau, ianya dapat membantu anda dalam menyelesaikan persiapan hantaran.

1. Perfume/ Wangian


Versace Dylan Blue Set RM369


Bath & Body Works

2. Set Kosmetik


Bobbi Brown


Estee Lauder Train Case RM365

3. Beg Tangan


GUESS


Lacoste

4. Kasut


Kiss & TellPierre Cardin 50% OFF (Usual: RM388)

5. Jam Tangan
Nixon

6. Set Aksesori Lelaki


POLO


Alain Delon

8. Baju


Guy Laroche


Renoma Classic Shirt RM175

Tips penyediaan barang hantaran itu biarlah yang sesuai dengan budget anda. Asalkan ianya dapat memenuhi bilangan hantaran seperti yang dijanjikan pun dah memadai.

Barangan yang dipilih itu juga biarlah didalam saiz yang sepatutnya, tidak terlalu besar, tak terlalu kecil. Supaya ianya tidak menggangu proses penggubahan hantaran itu nanti.

Nak lebih lagi? Jom ke SOGO KL untuk pelbagai barangan dan tawaran-tawaran menarik sempena The SOGO Year End Sale sehingga 1 Jan 2018 ni. Selamat bershopping! ;)

Leave a Comment